پیوند استخوان فک قبل از انجام ایمپلنت دندان

دندان ‌های جایگزینی که توسط ایمپلنت دندان کاشته می ‌شوند، بسیار خوب عمل کرده و ماندگاری زیادی دارند، زیرا مانند دندان‌ های طبیعی، برای حداکثر پشتیبانی به طور ایمن در استخوان فک محکم می ‌شوند. با این حال یکی از شرایط انجام ایمپلنت، کافی بودن استخوان فک برای کاشتن ایمپلنت می باشد.
متأسفانه، پس از از دست دادن دندان، استخوان اطراف تقریباً همیشه خراب می شود. هرچه مدت زمان طولانی تری بگذرد، استخوانی که قبلاً آن را احاطه کرده بوده است، بیشتر تحلیل رفته (ذوب می شود). اگر می خواهید ایمپلنت دندان داشته باشید اما استخوان کافی برای حمایت از آن ندارید، باید طبق نظر متخصص ایمپلنت،  پودر استخوان اضافه کنید.

پیوند استخوان فک در ایمپلنت چگونه انجام می شود؟

پیوند استخوان فک در ایمپلنت چگونه انجام می شود؟

پیوند استخوان فک در ایمپلنت، معمولاً یک عمل جراحی فک جزئی است که در مطب دندانپزشکی برای ساختن استخوان جدید در ناحیه فک شما که قبلاً دندان ‌ها را نگه می ‌داشته است، انجام می شود.
پزشک، یک برش کوچک در لثه شما ایجاد می کند تا استخوان زیر آن نمایان شده و سپس مواد پیوند اضافه می شود. اغلب، ماده پیوند استخوان فرآوری شده است که به عنوان داربست عمل می کند و بدن شما در واقع سلول های استخوانی جدید را در اطراف آن رسوب می کند.
مواد پیوند پودر استخوان در نهایت توسط بدن شما جذب شده و با استخوان فک شما به خوبی سازگار است. مواد پیوند مورد نیاز می تواند از منابع مختلفی تهیه شود. گاهی اوقات از بدن خود شما گرفته می شود.
با این حال، اغلب اوقات، این استخوان از یک اهداکننده حیوان یا انسان است که توسط آزمایشگاه پردازش می شود تا از استریل و ایمن بودن آن، اطمینان حاصل شود.
کلینیک دندانپزشکی مهدیس با استفاده از مدرن ترین تجهیزات استریل و عفونت زدایی مداوم، پیشرو در استریلیزاسیون پیشرفته است. مواد پیوندی حتی می تواند مصنوعی باشد که در اشکال مختلفی وجود دارد. از جمله پودر، گرانول، بتونه یا حتی ژل که می تواند از طریق سرنگ تزریق شود.

پیوند استخوان نسبتاً رایج است

پیوند استخوان برای چه افرادی انجام می گیرد؟

دندانپزشکان، اغلب پیوند استخوان را قبل از جراحی ایمپلنت دندان برای بیمارانی که ساختار استخوانی کافی برای حمایت از ایمپلنت ندارند، توصیه می کنند. دلایل متعددی برای کمبود طبیعی استخوان وجود دارد از جمله:

  • نقایص رشدی یا ژنتیکی
  • بیماری لثه
  • ضربه یا آسیب به صورت
  • از دست دادن دندان

بیشتر بخوانید :  عوارض ایمپلنت دندان

آیا پیوند استخوان فک در ایمپلنت دردناک است؟

در حالی که پیوند استخوان ممکن است ترسناک به نظر برسد، این روش روتین و قابل پیش بینی است و نباید از آن ترسید. از آن جایی که پیوند استخوان در زمانی که بیمار تحت بیهوشی است، انجام می شود، عملاً هیچ دردی در طول عمل وجود ندارد.
این موضوع در مورد درد ایمپلنت دندان نیز صدق می کند. پس از اتمام، ممکن است تورم، کبودی، خونریزی و ناراحتی خفیف پس از بی اثر شدن بیهوشی وجود داشته باشد.
برای جلوگیری از عفونت به بیماران آنتی بیوتیک تجویز می شود و در صورت تداوم درد، ممکن است داروی تسکین دهنده نیز ارائه شود. کلینیک دندانپزشکی مهدیس با مجموعه ای از متخصصین و اساتید بنام دانشگاهی، آماده ارائه خدمات ایمپلنت دندان بدون درد می باشد.

زمان بهبودی پیوند استخوان چقدر است؟

زمان بهبودی پیوند استخوان چقدر است؟

عوامل مختلفی وجود دارد که بر زمان بهبودی تأثیر می گذارد، از جمله سن فرد، سلامت کلی و نوع جراحی انجام شده. به طور کلی، بیماران پس از عمل پیوند در عرض چهار تا دوازده ماه بهبود می یابند.
اگر بیمار نیاز به جراحی ایمپلنت دندان داشته باشد، زمان لازم است تا ابتدا بهبود یابد و پیوند استخوان با استخوان های طبیعی در دهان انجام شود. این فرآیند ممکن است دو تا سه ماه طول بکشد که در طی آن، دندانپزشک ممکن است به بیمار توصیه کند تا برای معاینات منظم برای ارزیابی بهبود پیوند به کلینیک مراجعه کند.

مراقبت های بعد از عمل پیوند استخوان فک در ایمپلنت دندان


  • فعالیت های فیزیکی را که می تواند روند بهبودی را برای چند روز پس از جراحی مختل کند، محدود کنید.
  • رژیم غذایی حاوی غذا های نرم و ملایم مانند سوپ، اسموتی، تخم ‌مرغ و ماست بخورید.
  • دوره کامل آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط دندانپزشک را دنبال کنید.
  • در صورت نیاز با نظر پزشک، مسکن مصرف کنید.
  • از جویدن غذا در ناحیه پیوند، خودداری کنید.
  • پانسمان (بانداژ) را در صورت نیاز تعویض کنید.
  • از یخ برای مبارزه با درد و تورم استفاده کنید.

اکثر مردم احتمالاً قبلاً عبارت ایمپلنت دندان را شنیده اند. با این حال، پیوند استخوان دندان، کم تر شناخته شده است. اغلب، متقاضیان ایمپلنت دندان در طی مشاوره اولیه با دندانپزشک خود متوجه می شوند که استخوان فک آن ها به اندازه کافی برای حمایت از ایمپلنت قوی نیست.
به این ترتیب، پیوند استخوان دندان اغلب قبل از جراحی ایمپلنت برای تقویت استخوان فک مورد نیاز است. بیمارانی که به آن ها گفته شده است که نیاز به پیوند استخوان دارند، احتمالاً کنجکاو هستند که این روش شامل چه چیزی است، آیا دردناک است یا خیر، و روند بهبودی چگونه است. در این مقاله تمام موارد یاد شده به طور کامل بررسی شد.

بهترین مرکز ایمپلنت دندان در تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست