ایمپلنت

ایمپلنت
انواع روش های ایمپلنت دندان
هزینه کاشت ایمپلنت دندان
هر بخش از دندان با توجه به مشکلی که برایش پیش آمده است هزینه های مختلفی دارد. در افرادی که برای ایمپلنت دندان خود اقدام می کنند عموما افتادن دندان، زیبایی شایع است.
گاهی امکان دارد مراجعه کننده بخواهد قبل از هر چیز از قیمت های ایمپلنت دندان باخبر باشد. به طور کلی هزینه های انجام ایمپلنت به موارد زیر بستگی دارد:
- نوع و جنس امپلینتی که مورد استفاده قرار می گیرد.
- هزینه ای که پزشک و لابراتور از شما دریافت می کند.
- در صورتی که شما نیاز به جراحی لثه پیدا کنید، این هزینه به هزینه های ایمپلنت دندان اضافه خواهد شد.
- تعداد جلسات برای ایمپلنت دندان

مراحل ایمپلنت دندان

تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی
از مهمترین تفاوت های ایمپلنت دیجیتال و ایمپلنت معمولی می توان به این نکته اشاره کرد که در ایمپلنت معمولی لثه باید تا محل ورود و کاشت ایمپلنت برش داده شود به همین علت بسیاری از بیماران که برای انجام خدمات ایمپلنت مراجعه می کنند، ایمپلنت دیجیتال را انتخاب می کنند.
در روش ایمپلنت دیجیتال برش هایی انجام می شود اما این برش ها کوچک هستند و تنها برای تصاویر سه بعدی سی تی اسکن انجام می شود. اما در جراحی ایمپلنت معمولی همانطور که اشاره شد برشی بزرگ تا امتداد لثه ایجاد می شود تا جراح به استخوان موردنظر برسد.
در جراحی ایمپلنت دیجیتال به دلیل برش کوچکی که بر روی لثه ایجاد می شود نیاز به بخیه خوردن لثه وجود ندارد اما در روش معمولی بعد از کاشت لثه بخیه زده می شود.
همچنین در روش ایمپلنت دیجیتال فرد بیمار دوره بهبودی کوتاه تری را نسبت به جراحی معمولی تجربه خواهد کرد. می توان گفت که در روش دیجیتال مدت زمان جراحی کوتاه تر نیز خواهد بود.
سوالات متداولی که مراجعه کنندگان از ما می پرسند را در زیر بخوانید!
ایمپلنت بهترین جایگزین برای دندان های از دست رفته شما می باشد، ایمپلنت دندانی از دو جزء اصلی ساخته شده است. ۱-فیکسچر ۲-اباتمنت به جای دندانی که از دست داده اید ابتدا فیکسچر در داخل استخوان فک شما کار گذاشته می شود و سپس بر روی آن اباتمنت همراه با روکش ساخته شده قرار می گیرد.
در هر ایمپلنت فیکسچر به عنوان ریشه دندان و اباتمنت و روکش پروتز به عنوان تاج دندان استفاده می شود و برای دندان های مصنوعی که لق هستند از ایمپلنت به عنوان روشی برای اتصال و گیر مناسب پروتز یا دندان مصنوعی فرد استفاده می شود.
- کسانی که شرایط عمومی و جسمی آنها اجازه جراحی ایمپلنت را ندهد.
- افرادی که بیماری قند کنترل نشده داشته باشد.
- افرادی که دخانیات یا مواد مخدر یا الکل به مقدار زیاد مصرف می کنند.
کاشت ایمپلنت در استخوان فک شما در مدت زمان کوتاهی و با راحتی کامل انجام می گیرد و هیچگونه عوارضی ندارد. دراین مرحله باید به ایمپلنت اجازه داده شود تا به استخوان فک متصل شود.
در این مرحله از دهان شما در حالی که ایمپلنت ها در داخل استخوان فک تان قرار دارند، قالبی تهیه می گردد و از روی آن پروتز ساخته می شود و پس از انجام مراحل لابراتواری پروتز آماده توسط دندانپزشک یا متخصص پروتز بر روی ایمپلنت نصب می گردد.
بطور متوسط زمان ترمیم بافتی و تشکیل استخوان حدود ۲ تا ۳ ماه است که می توان پس از این مدت مراحل ساخت پروتز تاج دندان را آغاز کرد. در افرادی که استخوان فک از نظر کیفی و کمی شرایط خوبی داشته باشد، این زمان کاهش خواهد یافت.
عدم رعایت بهداشت دهان و دندان دلیل عمده ای برای از دست رفتن ایمپلنت به شمار می رود، شما باید درست مثل یک دندان طبیعی از دندان جدید مراقبت کنید. استفاده از نخ دندان، دهان شویه و مسواک حداقل دو بار در روز از اهمیت زیادی برخوردار است. بدین ترتیب با معاینه های دوره ای مداوم توسط دندانپزشک شما صاحب دندانی شده اید که به لثه و یا دندان های مجاور آسیبی وارد نکرده است.
درصد موفقیت انجام ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد که در بیماران مختلف متفاوت است حتی این مسئله در مورد فک بالا و پایین تفاوت دارد. به طور متوسط میزان موفقیت ایمپلنت های دندانی ۹۵%تا ۹۸% گزارش شده است.